ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 16 Ιανουαρίου 2018

Για κοιτάξτε ποια μιλάει, λες και ποτέ δεν κυβέρνησε!

Και είπε χθες η κα Γεννηματά, υβρίδιο του πατρός, στη Βουλή για τον Αλέξη Τσίπρα: 

«Σήμερα σκύβετε το κεφάλι και ψηφίζετε  το "δεύτερο μέρος"  το κύριο πιάτο των δεσμεύσεών σας στην τρόικα στο πλαίσιο της τρίτης αξιολόγησης. Όλα έγιναν ευκολότερα με σας. Και δεν χρειάζεται να μας το πει ο κ. Ντάισελμπλουμ. Το βλέπουμε, το υποστήκαμε, το ζει ο ελληνικός λαός καθημερινά, του φορέσατε τη θηλιά στο λαιμό».


Αλλά για κοιτάξτε ποιος μιλάει!

Ναι, αυτά είπε ο κα Φώφη, συνταξιούχος από τα 45 χρόνια της, με ειδικό νόμο που την κάλυψε. Ναι το υπέστη και αυτή. Αλλά και το ταμείο τραπεζοϋπαλλήλων! Ποιο ακριβώς δεν μας λέει. Αφήνει να εννοηθεί το τρίτο μνημνόνιο. 

Προφανώς τη ληστεία των επιφανών του ΠΑΣΟΚ την ξεχνά. Όπως το πρώτο και το δεύτερο μνημόνιο τα ξέχασε. Ότι το κόμμα της, όντας υπουργός η ίδια, μας έφερε το ΔΝΤ, του Γιωργάκη, κι αυτό το ξεχνάει. Τις 12  περικοπές στις συντάξεις επίσης. 

Αλλά και το PSI στα ταμεία που με αυτό έκοψε επί υπουργίας Βενιζέλου τα χρήματα των ταμείων κατά 50% κι αυτό το ξεχνά. 

Ότι τα ημερομίσθια κόπηκαν στο μισό επί συγκυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ και καταργήθηκαν οι ΣΣΕ, που οδήγησαν σήμερα στο ξεσάλωμα των κακών εργοδοτών εις βάρος των εργαζομένων και τρέχει το ΣΕΠΕ να επιβάλει πρόστιμα κι αυτό ξεχάστηκε. 

Ότι υπογράφανε αδιαμαρτύρητα ότι έβαζαν οι δανειστές κάτω από την μύτη του κονδυλοφόρου τους και μας έφθασαν στο χείλος του γκρεμού ως χώρα, το ξέχασε; Εκείνα τα κομματικά δάνεια των  200 εκατ. ευρώ, που άφησε το ΠΑΣΟΚ "καρφί" στις τράπεζες για να τα ξεπληρώσει ο ελληνικός λαός και αυτά τα ξέχασε;

Αλλά όταν το θράσος δεν έχει όρια τότε είναι που πρέπει να βλέπουμε όχι μόνον κάποιος πολιτικός τι λέει αλλά και ποιος το λέει!

Δεν υπάρχουν σχόλια: