ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2018

Δολιχοδρόμος στους Μεσογειακούς ο Κ. Πελετίδης!

Έντονη ενόχληση Βασιλειάδη από τη στάση του Δήμου Πατρέων για τους Παράκτιους Μεσογειακούς  Θεωρεί ότι καλλιεργεί κλίμα πολιτικής αντιπαράθεσης
Σε ρόλο κριτή... Στίβου η Πρόεδρος του Δημ. Συμβουλίου Πατρέων.
Δυσαρεστημένος από τις... επιδόσεις του Δημάρχου ο Υφυπ. Αθλητισμού! 

Έντονα ενοχλημένος είναι ο Υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος  Βασιλειάδης από την δολιχοδρομία του Δημάρχου Πατρέων, όπως αυτή εκδηλώθηκε στο αθλητικό Στάδιο κατά τη δεύτερη επιστολή Πελετίδη προς τον Υφυπουργό.


Ο κ. Βασιλειάδης, σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr, μόλις έλαβε την επιστολή του Κώστα Πελετίδη, μιλώντας με στενούς του συνεργάτες, εκδήλωσε ενόχληση αφενός μεν για το ότι ο Δήμος δεν προχώρησε στον ορισμό εκπροσώπου του στην Οργανωτικής Επιτροπή, αφετέρου δε για την πλήρη άρνηση στην αξιοποίηση χορηγών στην όλη διοργάνωση.

Νέα επιστολή Πελετίδη στον Βασιλειάδη για τους Παράκτιους Μεσογειακούς Αγώνες
Ο Υφυπουργός  Αθλητισμού έστειλε στις 8 Ιανουαρίου επιστολές στον Δήμαρχο Πατρέων και τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας και στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή με την οποία τους ζήτησε να ορίσουν εκπρόσωπό τους στην Οργανωτική Επιτροπή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr η Περιφέρεια και η  Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή ανταποκρίθηκαν αμέσως. Ο Δήμαρχος Πατρέων, ωστόσο, απέστειλε σήμερα επιστολή στην οποία προσπερνά το θέμα εκπροσώπησής του στην Οργανωτική Επιτροπή και καλεί τον κ. Βασιλειάδη να γνωστοποιήσει τις πηγές χρηματοδότησης της διοργάνωσης, ενώ  επαναλαμβάνει τη διαφωνία του με την εμπλοκή χορηγών.

«Φυσικά και θα υπάρξει χρηματοδότηση και από το Κράτος, αλλά είναι διακηρυγμένη και άρα γνωστή επιλογή μου, αυτή η χρηματοδότηση να περιοριστεί στο ελάχιστο δυνατό,  με την εύρεση των αναγκαίων πόρων από Χορηγίες. Πάντως όσα χρήματα χρειαστούν για την άρτια οργάνωση, θα διατεθούν, αλλά θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια να επιβαρύνουμε όσο λιγότερο γίνεται το δημόσιο ταμείο, δηλαδή τα χρήματα των φορολογουμένων » τόνισε στους συνεργάτες του σήμερα το πρωί ο κ. Βασιλειάδης και τους ξεκαθάρισε ότι η Οργανωτική Επιτροπή θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες, πιθανόν και εντός της εβδομάδας.

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού ερμηνεύει τη στάση του Δήμου ως μια απόπειρα πολιτικής αντιπαράθεσης μεταξύ Δήμου και Κυβέρνησης, κάτι, που όπως είπε στους συνεργάτες του «δεν προσφέρει καλές υπηρεσίες στην προσπάθεια για άρτια διοργάνωση των Παράκτιων Μεσογειακών Αγώνων».

Πηγή: Τhebest.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: