ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 11 Ιανουαρίου 2018

Προσφορά σε κοινωφελή ιδρύματα από το ΠΕΑΚ

«Με τη συμβολική μας εισφορά θέλουμε να συμβάλουμε σε αυτή την τεράστια κοινωνική προσπάθεια και δεσμευόμαστε ότι εκ μέρους μας θα υπάρξει συνέχεια», σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Κανελλάκης.



Νίκος Κανελλάκης: Συμβολικού χαρακτήρα κίνηση απόφαση του ΠΕΑΚ Πάτρας, που θα έχει συνέχεια!


Η Επιτροπή Διοίκησης του ΠΕΑΚ Πάτρας με ομόφωνη απόφασή της, διέθεσε το ποσό των 8.000 ευρώ συνολικά σε κοινωφελή ιδρύματα και συλλόγους της περιοχής. Τα χρήματα προέρχονται από αδιάθετα κονδύλια του προϋπολογισμού του ΠΕΑΚ για το 2017, τα οποία προορίζονταν για δημόσιες σχέσεις.

Στο πλαίσιο υλοποίησης της απόφασης, αντιπροσωπεία της Ε.Δ. του ΠΕΑΚ Πάτρας, αποτελούμενη από τον πρόεδρο Νίκο Κανελλάκη, τον ταμία Πολυχρόνη Θωίδη και τον έφορο Αποστόλη Σταθόπουλο, επισκέφθηκαν, τις προηγούμενες ημέρες, τα ιδρύματα και παρέδωσαν τις επιταγές στις διοικήσεις των οργανισμών.

Πρόκειται για το «Κωσταντοπούλειο Οίκο Ευγηρίας», το Θεραπευτικό Παιδαγωγικό Κέντρο Ατόμων με Νοητική Υστέρηση «Η Μέριμνα», το Άσυλο Ανιάτων Πατρών, το Φιλανθρωπικό Σωματείο Άσυλο Αναπήρων Παιδιών «Κιβωτός Αγάπης» και το Σύλλογο για την Ψυχική Υγεία ΣΟΨΥ Πάτρας.

Κατά τη διάρκεια των επισκέψεων στα ιδρύματα, ο πρόεδρος της Επιτροπής Διοίκησης Νίκος Κανελλάκης, χαρακτήρισε την απόφαση του ΠΕΑΚ Πάτρας ως μια συμβολικού χαρακτήρα κίνηση, με στόχο την εμβάθυνση της κοινωνικής αλληλεγγύης και της προστασίας των συνανθρώπων μας οι οποίοι έχουν περισσότερη ανάγκη.

«Με τη συμβολική μας εισφορά θέλουμε να συμβάλουμε σε αυτή την τεράστια κοινωνική προσπάθεια και δεσμευόμαστε ότι εκ μέρους μας θα υπάρξει συνέχεια», σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Κανελλάκης.

Από την πλευρά τους, οι εκπρόσωποι των διοικήσεων των ιδρυμάτων και των συλλόγων, ευχαρίστησαν το ΠΕΑΚ για την προσφορά του και υπογράμμισαν ότι αυτή αναδεικνύει το κοινωνικό πρόσωπο των ανθρώπων  που ασχολούνται με τον αθλητισμό. Ευχήθηκαν δε, η κίνηση αυτή να βρει και άλλους μιμητές. 


Διακρίνονται από αριστερά:
Ο έφορος του ΠΕΑΚ Αποστόλης Σταθόπουλος, ο επίτιμος πρόεδρος της Κιβωτού Αγάπης Αριστείδης Παντελής, ο προϊστάμενος της Κιβωτού Βασίλης Πολίτης, ο πρόεδρος του ΠΕΑΚ Νίκος Κανελλάκης και ο ταμίας του ΠΕΑΚ Πολυχρόνης Θωί
δης.
Διακρίνονται από αριστερά:
Ο διευθυντής του Ασύλου Ανιάτων Γκατζόγιας Άρης, ο έφορος του ΠΕΑΚ Αποστόλης Σταθόπουλος, ο πρόεδρος του Ασύλου Ανιάτων Διονύσιος Τσεκούρας, ο πρόεδρος του ΠΕΑΚ Νίκος Κανελλάκης, ο ταμίας του ΠΕΑΚ Πολυχρόνης Θωίδης.


Διακρίνονται από αριστερά:
Ο ταμίας του ΠΕΑΚ Πολυχρόνης Θωίδης, ο γραμματέας της Διοικούσας Επιτροπής του Κωντσταντοπούλειου Οίκου Ευγηρίας Δημήτριος Μποϊλές, η πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του Κωνσταντοπούλειου Οίκου Ευγηρίας Αναστασία Ταβουλάρη, ο πρόεδρος του ΠΕΑΚ Νίκος Κανελλάκης και ο έφορος του ΠΕΑΚ Αποστόλης Σταθόπουλος.
  

Διακρίνονται από αριστερά:
Ο ταμίας της Δ.Ε. ΠΕΑΚ Πολυχρόνης Θωίδης, ο γραμματέας της «Μέριμνας» Θεοφάνης Μαγιώνος, ο πρόεδρος του ΠΕΑΚ Νίκος Κανελλάκης, η πρόεδρος της «Μέριμνας» Γεωργία Κοκκίνου, η διευθύντρια της «Μέριμνας» Παναγιώτα Τόγια και ο έφορος του ΠΕΑΚ Αποστόλης Σταθόπουλος.


 Διακρίνονται από αριστερά:

Ο ταμίας του ΠΕΑΚ Πολυχρόνης Θωίδης, ο πρόεδρος του ΠΕΑΚ Νίκος Κανελλάκης, η πρόεδρος του ΣΟΨΥ Πάτρας Χριστίνα Μπίκου και ο έφορος του ΠΕΑΚ Αποστόλης Σταθόπουλος.


Δεν υπάρχουν σχόλια: