ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2018

Σύσκεψη για αντιμετώπιση του Προσφυγικού στον ΟΛΠΑ



Σύσκεψη υπό τον Γενικό Γραμματέα Συντονισμού Υπουργείου Εσωτερικών, Τζανέτο Φιλιππάκο, και αρμόδιων φορέων πραγματοποιήθηκε το Σάββατο (13-01-2018), στον Οργανισμό Λιμένος Πατρών, για τη διαχείριση θεμάτων του προσφυγικού – μεταναστευτικού ζητήματος.


Στη διάρκεια της σύσκεψης, κατεγράφησαν όλα τα υπάρχοντα προβλήματα που δημιουργούνται στο Λιμάνι της Πάτρας, από τις προσπάθειες προσφύγων και μεταναστών, να επιβιβαστούν σε πλοία με προορισμό την Ιταλία, που έχουν ως συνέπεια την παρακώλυση λειτουργίας του λιμένος και την πρόκληση ατυχημάτων.

Ο κ. Φιλιππάκος, εξήρε τις σοβαρές ενέργειες και προσπάθειες, που γίνονται από τις αρμόδιες Υπηρεσίες και Φορείς, για την αντιμετώπιση του φαινομένου αυτού, δίνοντας κατευθύνσεις για τη διασφάλιση της ομαλούς διακίνησης επιβατών και αγαθών από το λιμάνι της Πάτρας.

Τέλος, τονίστηκε η ανάγκη επικαιροποίησης των μέτρων ασφάλειας των εσωτερικών και εξωτερικών χώρων του Λιμένος, με τη λήψη πρόσθετων μέτρων από τις εμπλεκόμενες Υπηρεσίες και Φορείς, αλλά και η συνέχιση της μεταξύ τους επικοινωνίας και συνεργασίας, για την επίτευξη των τεθέντων στόχων.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: