ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 10 Ιανουαρίου 2018

Ερώτηση συμβούλων για κολλητό του Δημάρχου Πατρέων



Τον προσέλαβε παράνομα τον δικηγόρο κολλητό του Δημάρχου, ο κ. Παπανικήτας, (φωτογραφία) ως πρόεδρος της ΔΕΥΑΠ, κατόπιν εντολής του ιερατείου της Μαιζώνος, αλλά τα... καμπανάκια χτύπησαν στον Δήμαρχο Πελετίδη!


Αφορά απόφαση του δικαστηρίου, όπου δικαιώθηκαν προσφεύγοντες για τη παράνομη πρόσληψη δικηγόρου στη ΔΕΥΑΠ


Για πρόσληψη κολλητού του Δημάρχου Πατρέων, δικηγόρου, που μεθοδεύθηκε με σωρεία απευθείας αναθέσεων υποθέσεων της δημοτικής επιχείρησης ενάμιση χρόνο  τώρα από την πλειοψηφία του Δ.Σ της ΔΕΥΑΠ, (Πρόεδρος κ. Παπανικήτας) κάνουν λόγο τέσσερις δημοτικοί σύμβουλοι της ΡΑΠ και των Αγωνιζομένων Πολιτών, σε ερώτηση που απηύθυναν σήμερα.

Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Πατρέων στις 10.1.2018 οι δημοτικοί σύμβουλοι της ΡΑΠ - Πάτρα, Ανθρώπινη Πόλη Ηλίας Γρηγόρης, Ουρανία Μπίρμπα, Ιωάννης Τσιμπούκης και ο δημοτικός σύμβουλος των Αγωνιζόμενων Πολιτών Ανδρέας Παναγιωτόπουλος  κατέθεσαν την ακόλουθη ερώτηση προς τον Δήμαρχο Πατρέων:
 
«Ανακοινώθηκε η απόφαση του δικαστηρίου όπου δικαιώθηκαν οι προσφεύγοντες για τη παράνομη πρόσληψη δικηγόρου στη ΔΕΥΑΠ. 

Γνωρίζετε επίσης ότι η νομιμότητα της συγκεκριμένης  διαδικασίας πρόσληψης δικηγόρου αμφισβητήθηκε και από την αποκεντρωμένη διοίκηση. 

Μια πρόσληψη έξω από την υπάρχουσα νομοθεσία και μια διαδικασία αξιολόγησης (συνέντευξη) αναξιοκρατική και προσβλητική για τους υπόλοιπους συμμετέχοντες στο δήθεν διαγωνισμό. Μια πρόσληψη στηριγμένη  στη παλαιοκομματική λογική της τακτοποίησης των «δικών μας παιδιών» που μέχρι χθες στηλιτεύατε  αλλά τώρα αντιγράψατε χωρίς το παραμικρό ενδοιασμό και με κομματική υπερηφάνεια!!

Μια πρόσληψη που μεθοδεύθηκε με σωρεία απευθείας αναθέσεων υποθέσεων της δημοτικής επιχείρησης ενάμιση χρόνο  τώρα από την πλειοψηφία του Δ.Σ της ΔΕΥΑΠ. Μάλιστα ο πρόεδρος και η πλειοψηφία του Δ.Σ  της ΔΕΥΑΠ έφτασε  στο σημείο να αρνείται να δώσει στοιχεία στο μέλος του Δ.Σ -εκπρόσωπο της ΡΑΠ κ. Γ. Γκόβα για το συγκεκριμένο ζήτημα λες και η ΔΕΥΑΠ είναι «τσιφλίκι» τους. 

 Ερωτάται ο κ. Δήμαρχος

·        Αν θα σεβαστούν  την απόφαση του δικαστηρίου.
·        Αν καλύπτουν  τέτοιες συμπεριφορές.
·        Αν θα προκηρύξουν τη θέση με διαφανείς νόμιμες και αξιοκρατικές διαδικασίες χωρίς φωτογραφικές διατάξεις και μεθοδεύσεις.
·        Αν θα φροντίσετε να αποκατασταθεί μια  στοιχειώδη δημοκρατική λειτουργία στο Δ.Σ της ΔΕΥΑΠ.

Οι ερωτώντες δημοτικοί σύμβουλοι:

Ηλίας Γρηγόρης
Ουρανία Μπίρμπα
Ανδρέας Παναγιωτόπουλος
Γιάννης Τσιμπούκης

Δεν υπάρχουν σχόλια: