ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Σάββατο 13 Ιανουαρίου 2018

Άγριος καυγάς Χασαπόπουλου με Ανδρέα Πετρόπουλο για το κλείσιμο του MEGA...

Κάπως έτσι πόνταρε και ο Κούλης με τον κουμπάρο του το Μαρινάκη και τελικά μαύρο στο ΜΕΓΚΑ από τον ερχόμενο Μάρτη, κι ας είχε δώσει 23 εκ. ευρώ. για το 22% που αγόρασε. Τώρα κλείσιμο της εφημερίδας ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ, που την έβγαλε για να εκβιάσει την αγορά του ΔΟΛ, όταν ήταν κλειστός και έπονται τα υπόλοιπα. 



Ο Μαρινάκης έχει φωτιά στον πισινό του από την Δικαιοσύνη και μετοχές σε άλλες πιο επικερδείς δραστηριότητες. Ήξερε πως η ενασχόληση με τα ΜΜΕ μόνον παθητικό θα του φέρει. Ασχολήθηκε γιατί του το ζήτησε ο Κούλης για να μην μπει στη μέση ο Ιβάν Σαβίδης (ο τρομερός) και αποκτήσει φωνή στα ΜΜΕ ο ΣΥΡΙΖΑ. 

Αλλά είδε ο Μαρινάκης ότι δεν πέφτει η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, που τον διαβεβαίωνε ο κουμπάρος του και παρόλο που είχε ελπίσει σε άνοδο Κούλη και καλό επαγγελματικό  προμόσιον από την κυβέρνησή του, τώρα δεν έχει χρόνο να περιμένει άλλα δύο χρόνια. Και... λάκιξε. 

Ούτε καν στις συζητήσεις για αγορά άδειας για θεματικό ψυχαγωγικό κανάλι ΜΕΓΚΑ δεν συμμετέχει. Είναι εξαφανισμενος πλήρως αυτές τις μέρες. Και μην αποκλείουμε να τον δούμε να αποσύρεται ακόμη και από τον ΔΟΛ! 

Αυτά κι ας αφήσουμε τον Χασαπόπουλο, του επιτελείου του ΜΕΓΚΑ σήμερα να λέει ότι φταίει η κυβέρνηση και να τραβάει τα μαλλιά του, αλλά και να αποκηρύσσει τα μνημόνια, που υπηρέτησε μαζί με την Σπυράκη, τον Τζίμα, τον Ντερμπεντέρη, την θεία Ολγα, τον Καψή και τόσους άλλους αστέρες! Και φόρτωσαν μία χώρα ρημαγμένη στην πλάτη του ΣΥΡΙΖΑ. Και τον έχουν ότι φταίει. Δηλαδή υπονομευμένος και δαρμένος!

Φωνάζει γιατί ξέρει πως η κυβέρνηση τούτη, στα δύσκολα στέκεται δίπλα στους εργαζόμενους, όπως έκανε με του Μαρινόπουλου, τους 1200 εργαζόμενους. 

Και πληροφορίες φέρουν να συζητήθηκε το θέμα αυτό σε μίνι υπουργικό συμβούλιο. Αν δεν απορροφηθούν απο άλλα κανάλια οι εργαζόμενοι, τότε πιθανόν η κυβέρνηση να στραφεί στην έβδομη αχρησιμοποίητη άδεια. Κι αν υπάρξει και ενδιαφέρον από Ιβάν, ακόμη πιο καλά.  Και μην ξεχνάτε ότι κατά τον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες, ο Μαρινάκης ήταν αυτός που ανέβασε το τίμημα στα 74 εκατ. ευρώ.   

Δεν υπάρχουν σχόλια: