ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 16 Μαρτίου 2018

Τόσο εκρηκτικό που η Δικαιοσύνη δεν ορθώνει ανάστημα

Σε αγαστή συνύπαρξη Αμβρόσιος με Ντερτιλή!
"Η αθώωση του Μητροπολίτη Αιγιαλείας και Καλαβρύτων Αμβρόσιου από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αιγίου, επιβεβαιώνει ότι η πολιτική των διακρίσεων καλά κρατεί στο χώρο της Δικαιοσύνης", αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του, σχετικά με τις ρατσιστικές εκφράσεις του ιερωμένου για τις οποίες αθωώθηκε από το δικαστήριο του Αιγίου και συνεχίζει:


"Γιατί δεν ήταν μόνο ότι αθωώθηκε για χαρακτηρισμούς που χρησιμοποίησε ενάντια στους ομοφυλόφιλους, που αποτελούν προκλητική παραβίαση των διατάξεων του αντιρατσιστικού νόμου για δημόσια υποκίνηση σε βία ή μίσος, αλλά και το γεγονός ότι το Δικαστήριο ανέχθηκε να επαναληφθεί ενώπιόν του κήρυγμα μίσους και να μην σταθμίσει καν την ομολογία του Μητροπολίτη ότι θα ήθελε να χρησιμοποιήσει όχι μόνο λεκτική, αλλά και σωματική βία.

Κανένας απλός πολίτης δεν θα απολάμβανε τέτοιας ασυλίας από τη δικαιοσύνη.

Για μια ακόμη φορά επιβεβαιώνεται πως όταν οι προκαταλήψεις και το μίσος ντύνονται με θρησκευτικό μανδύα, το μίγμα γίνεται  τόσο εκρηκτικό, ώστε η  δικαιοσύνη να μην μπορεί να ορθώσει το ανάστημά της".

Οι αντιεξουσιαστές κατά Αμβρόσιου

Καταδρομική επίθεση σημειώθηκε τα ξημερώματα σε ιερό ναό που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Μπουμπουλίνας και Μετσόβου στο κέντρο της Αθήνας. Ομάδα ατόμων πέταξε μπογιές στον ιερό ναό και μετά τράπηκε σε φυγή ενώ αργότερα οι δράστες έκαναν σχετική ανάρτηση σε γνωστή ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου.

H καταδρομική έγινε όπως αναφέρουν για την αθωωτική απόφαση για τον Μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβροσίου, ο οποίος κάθισε χθες στο σκαμνί.

Στην ανάρτηση αναφέρονται τα παρακάτω:

«Σήμερα το βράδυ αποφασίσαμε να επιτεθούμε σε έναν από τους κύριους πυλώνες διατήρησης του πατριαρχικού κράτους με σπασιματικές,ρίψιμο μολότοφ μπογιάς και συνθήματα ενάντια στην πατριαρχία και υπέρ των εκκενωμένων καταλήψεων.Ήταν η απάντησή μας στην επιλογή τους να χτυπήσουν βασικούς δυναμικούς παράγοντες του αναρχικού κινήματος.

Μία μίνιμουμ συνεισφορά μας στο γενικότερο ψηφιδωτό της αντίστασης ενάντια στην επέλαση της καταστολής και μία πρωτοβούλια που ελπίζουμε να συμπαρασύρει κι άλλους αρνητές του τώρα στην υλοποίηση της Υπόθεσης με πολύμορφες και πολυτασικές τακτικές μητροπολίτικου αγώνα.Δεν χρειαζόμαστε ιδιαίτερα συνθήκες και λόγους για να επιτεθούμε.

Τους έχουμε από την μέρα που συνειδητοποιήσαμε τον εαυτό μας.Εκτός από την γενικευμένη επίθεση του ΣΥΡΙΖΑ στις καταλήψεις και όχι μόνο, συγκεκριμένα σήμερα και συγκεκριμένα σε ιερό ναό, επιτεθήκαμε μετά και από το δικαστήριο του βρωμόπαπα που εξαπέλυσε οχετό μίσους προς ομοφυλόφιλους πριν χρόνια σε δημόσια μέσα. Δηλώνουμε την υποστήριξη μας σε οποιοδήποτε άτομο έχει βιώσει τέτοιο σεξιστικό μένος και επίσης στις καταλήψεις που δέχτηκαν συντονισμένη επίθεση από το κράτος και τους λακέδες τους.

ΚΑΤΩ Η ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΑ
ΚΑΤΩ Η ΘΕΟΚΡΑΤΙΑ
ΚΑΤΩ ΤΑ ΞΕΡΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ
ΑΝΤΙΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΗ-ΑΝΤΙΣΥΣΤΗΜΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΔΡΑΣΗΣ»

Δεν υπάρχουν σχόλια: