ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 14 Μαρτίου 2018

Γ. Βασιλειάδης: Αν δεν υπάρξουν δεσμεύσεις, σέντρα δεν ξαναγίνεται



Τρεις απαράβατες προϋποθέσεις έθεσε ο υφυπουργός αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, προκειμένου να επαναρχίσει το πρωτάθλημα της Super League.


Στην ερώτηση για το «πότε θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα» απάντησε πως «αν δεν υπάρξουν δεσμεύσεις από όλους τους φορείς, σέντρα δεν θα ξαναγίνει» ενώ έθεσε τους όρους που θα πρέπει να εφαρμοστούν προκειμένου να σταματήσουν τα φαινόμενα ανομίας στο ελληνικό ποδόσφαιρο:
«Πρώτα θα πρέπει να γίνει αλλαγή στον πειθαρχικό κώδικα. Ζητούμε επιπλέον πειθαρχικές προβλέψεις αναφορικά με τις δηλώσεις παραγόντων, για τις βίαιες συμπεριφορές. Από κει και πέρα θα πρέπει να αλλάξει το καθεστώς αδειοδότησης των ομάδων. Σε περίπτωση που μία ομάδα μέσα σε μία χρονιά συμμετέχει δύο φορές σε επεισόδια, τότε θα αποβάλλεται αμέσως από το πρωτάθλημα και θα υποβιβάζεται.

Επίσης θα πρέπει να υπάρξει αλλαγή στους κανόνες ασφαλείας για το ποιος έχει την ευθύνη. Ακούμε διαρκώς για την αστυνομία, για τον ένα, ή, τον άλλο. Από την πόρτα του γηπέδου και μέσα την αποκλειστική ευθύνη θα την έχουν οι ΠΑΕ. Ό,τι γίνεται στην Ευρώπη να ισχύσει κι εδώ. Πώς είναι δυνατό στα ευρωπαϊκά γήπεδα να εφαρμόζονται όλα αυτά χωρίς προβλήματα κι εδώ να ισχύουν άλλα πράγματα;».
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: