ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 14 Μαρτίου 2018

Τζανακόπουλος: Ξεχείλισε το ποτήρι στο Ποδόσφαιρο

«Τα πρόσφατα γεγονότα στο γήπεδο της Τούμπας, με τη διακοπή του αγώνα και την εισβολή στον αγωνιστικό χώρο του προέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, αποτελούν τη σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι» δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος.

Όπως είπε, «είδαμε εικόνες που δυσφημούν το ελληνικό ποδόσφαιρο διεθνώς και δυστυχώς πόρρω απέχουν από το να χαρακτηριστούν μεμονωμένο περιστατικό. Πρόκειται για ένα επεισόδιο που έρχεται να προστεθεί στο μακρύ κατάλογο βίας και ακραίων παραβατικών συμπεριφορών που δυστυχώς χαρακτηρίζουν το επαγγελματικό ποδόσφαιρο για δεκαετίες».

«Δεν απειλούμε, όμως το Grexit δεν είναι αδύνατον»

«Δεν απειλούμε, όμως το Grexit δεν είναι αδύνατον»... Αυτό ήταν το μήνυμα από τη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο πρόεδρος της επιτροπής παρακολούθησης που έχει ορίσει η FIFA για την ΕΠΟ, Χέρμπερτ Χούμπελ.

Ο Αυστριακός δικηγόρος ζήτησε από όλους τους θεσμικούς φορείς και τους ιδιοκτήτες των ομάδων να αναλάβουν τις ευθύνες τους, καλώντας σε συστράτευση όλους τους εμπλεκόμενους φορείς. Όπως διευκρίνισε, η αναφορά του προς τη FIFA θα είναι αυστηρή και εναπόκειται στην παγκόσμια συνομοσπονδία να λάβει την τελική απόφαση.

Αναφερόμενος στα όσα θλιβερά διαδραματίστηκαν στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας, ο Χ. Χούμπελ χαρακτήρισε «απαράδεκτο» να μπαίνουν άνθρωποι με όπλα σε αγωνιστικό χώρο όπου -όπως είπε- υπάρχουν παιδιά, φίλαθλοι και ομάδες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: