ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 18 Απριλίου 2018

"Το Κοινωνικό πορτραίτο της Ελλάδας 2016-2017"


Σχετικά με την κοινή συνεδρίαση στη Βουλή των επιτροπών δημογραφικού και κοινωνικών υποθέσεων,  με θέμα: "Δημογραφικό και κοινωνικό προτραίτο της Ελλάδας 2016-2017: Τάσεις, προκλήσεις και πολιτικές", ο Πρόεδρος της Βουλής εξέδωσε δελτίο ενημερωτικό το οποίο αναφέρεται στην κοινή συνεδρίαση των επιτροπών που πραγματοποιήθηκε χθες Τρίτη 17.4, έπειτα από πρωτοβουλία της Προέδρου της διακομματικής κοινοβουλευτικής επιτροπής για το Δημογραφικό, κας Σίας Αναγνωστοπούλου, παρουσία και του Προέδρου της Βουλής κ. Νίκου Βούτση, ο οποίος απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό. 


Στη συνεδρίαση, ειδικοί επιστήμονες από το ΕΚΚΕ παρουσίασαν τον συλλογικό τόμο "Το Κοινωνικό πορτραίτο της Ελλάδας 2016-2017",  ενώ οι βουλευτές των δύο επιτροπών συνέβαλλαν καθοριστικά με τις τοποθετήσεις τους.

Η κ. Σία Αναγνωστοπούλου, αφού ευχαρίστησε τους προσκεκλημένους, τόνισε πως οι πολιτικές ελίτ έχουν ανάγκη τον επιστημονικό λόγο και  έκλεισε τη συνεδρίαση λέγοντας πως είναι αναγκαία η ύπαρξη εθνικής στρατηγικής και  κοινωνικής πολιτικής που θα συμπεριλαμβάνει το  κράτος πρόνοιας και τη βελτίωση στις εργασιακές σχέσεις. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: