ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 18 Απριλίου 2018

Επτά φορείς συμφωνούν για το 5G στην Πάτρα




Οι  Φορείς,
1.   ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΧΑΪΑΣ
2.   ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ – ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΤΜΗΜΑ Β.Δ. ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ & ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
3.   ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ & ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
4.   ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ Ν. ΑΧΑΪΑΣ

5.   ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ & ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
6.   ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ & ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΤΡΩΝ
7.   ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΠΑΤΡΩΝ
συμφωνούν με την απόφαση του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής να επιλέξει την πόλη των Πατρών  ως πόλη πιλότο στη νέα ψηφιακή κοινωνία, με την πιλοτική ανάπτυξη του δικτύου 5ης γενιάς (5G) μαζί με την πόλη των Τρικάλων και θα συνδράμουν για την επιτυχία του προγράμματος.
To 5G είναι ένα ευρυζωνικό  ασύρματο δίκτυο επικοινωνίας η ύπαρξη του οποίου θα επιδράσει σημαντικά με πολλαπλά οφέλη στις υπηρεσίες προς τους πολίτες, στην έρευνα, την εκπαίδευση, τον  πολιτισμό, την σημαντική μείωση της ενεργειακής κατανάλωσης για όλους  τους πολίτες καθώς και την μείωση του  κόστους  των υπηρεσιών που θα παρέχονται μέσω του δικτύου. 
Η υλοποίηση του προγράμματος με το Υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής θα φέρει νέες αναπτυξιακές προοπτικές με την αύξηση των επενδύσεων στην περιοχή μας καθώς και την δημιουργία νέων θέσεων εργασίας.
Τα οφέλη θα είναι πολλά και σημαντικά. Είναι μια μεγάλη ευκαιρία για την πόλη μας και την περιοχή μας και πρέπει  όλοι να συμβάλουμε προς αυτή την κατεύθυνση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: