ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 20 Απριλίου 2018

Με προσφυγή κατά ΠΟΕΔΗΝ ο Διοικητής ΠΠΝΠ Ρίου

Με προσφυγή στη δικαιοσύνη απειλεί την ΠΟΕΔΗΝ ο Διοικητής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Πάτρας Θεόδωρος Πισιμίσης. Η ΠΟΕΔΗΝ προ ημερών εξέδωσε ανακοίνωση "για τις πειθαρχικές διώξεις σε εργαζόμενους που θα ταΐζουν σκυλιά στον αύλειο χώρο του νοσοκομείου".

Ο κ. Πισιμίσης στην απάντησή του αναφέρει:


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΟΕΔΗΝ
Του Θ. Πισιμίση
Διοικητή ΠΓΝΠ

Οι καθ’ έξιν συκοφάντες και επαγγελματίες προβοκάτορες, όπως τους έχω καταγγείλει στο παρελθόν, δε φαίνονται να ησυχάζουν. Είχα αποφασίσει να μην ασχολούμαι μαζί τους, το κατάλαβαν και αποφάσισαν να χρησιμοποιήσουν για πρώτη φορά  «τα βαριά κανόνια» του συνδικαλισμού.

Έτσι, οι δύο Ηρακλείς του συνδικαλιστικού στέμματος της υγείας, Πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ μαζί με το Γενικό Γραμματέα, με καταγγέλλουν ότι απειλώ τους εργαζόμενους του ΠΓΝΠ με πειθαρχικές διαδικασίες αν συνεχίζουν να ταΐζουν σκυλιά εντός του Νοσοκομείου. 

Επίσης με καταγγέλλουν ότι  περιορίζω τη χρήση χαρτιού υγείας στους εργαζόμενους !!! Μη έχοντας να μου προσάψουν άλλη κατηγορία για ένα Νοσοκομείο, που παρά τις αντιξοότητες, όχι μόνο λειτουργεί σε πολύ υψηλό επίπεδο παροχής υπηρεσιών υγείας, αλλά αναπτύσσεται σε νέους τομείς και τεχνολογίες, ανακάλυψαν ακόμη και χαρτιά υγείας. Τέτοια κατάντια…

Η αλήθεια είναι η εξής:

Έχει φτιαχτεί σύστημα συνεχούς ροής νερού και ποτίστρες έξω από την περίφραξη για να πίνουν τα ζώα νερό. Κάθε απόγευμα εργάτης καθαριότητας μεταφέρει περισσεύματα φαγητού από τα μαγειρεία στις ταΐστρες, που υπάρχουν εκτός περίφραξης.
Συνεπώς το ότι αφήνουμε νηστικά τα ζώα είναι μια συκοφαντία από δήθεν φιλόζωους. Οι πραγματικοί φιλόζωοι έχουν εγκρίνει τον τρόπο αυτό συντήρησης των ζώων.

Υπάρχουν εργαζόμενοι όμως, οι οποίοι παρά τις αντίθετες οδηγίες εξακολουθούν να ταΐζουν τα ζώα εντός του προαυλίου. Αφήνουν δε μπολάκια με τροφή από την είσοδο και ανά 5 μέτρα ώστε τα σκυλιά να ακολουθούν την τροφή και να εισέρχονται μέχρι το κεντρικό κτίριο. Θα μπορούσαν να ταΐζουν τα ζώα έξω από την περίφραξη. Εκτός εάν η εμβέλεια της κυνοφιλίας τους φθάνει μέχρι την περίφραξη.

Επίσης έχουν κόψει συρματοπλέγματα και δίχτυα, προκειμένου να εισέρχονται τα σκυλιά ανενόχλητα. Θεωρώ ότι πρόκειται για πράξεις δολιοφθοράς και συνάμα φθοράς δημόσιας περιουσίας. Με τον τρόπο αυτό ανατρέπουν την κατάσταση που είχε επιτευχθεί τους τελευταίους μήνες και είχε αναγνωριστεί από πολλούς, ακόμη και από μερίδα του τύπου.


Τώρα έχουν καταφέρει οι επιθέσεις των σκυλιών εναντίον προσωπικού, συγγενών και ασθενών να είναι καθημερινή ρουτίνα. Έχουν δαγκώσει, τραυματίσει ακόμη και κατάγματα από πτώση έχουν προκαλέσει, αλλά φαίνεται ότι οι «αγωνιστές» της ΠΟΕΔΗΝ δεν ενδιαφέρονται για τέτοιες «λεπτομέρειες». 

Επιπλέον τα «τρόφιμα» που αφήνουν στο χώρο αποτελούν εστία μόλυνσης, αφού σαπίζουν και σκουληκιάζουν στο προαύλιο. Οι εργάτες καθαριότητας έχουν καθημερινό πρόβλημα να μαζεύουν τα επικίνδυνα για τη Δημόσια Υγεία  υπολείμματα. Σε αυτήν την προσπάθεια φαίνεται ότι βρίσκουν «πρόθυμους» κονδυλοφόρους, οι οποίοι εξανίστανται για τους υπαλλήλους που παρανομούν ταΐζοντας σκυλιά εντός νοσοκομείου, αλλά όχι και τους τραυματισμούς που αυτά προκαλούν. Ερωτώ κάθε σκεπτόμενο πολίτη: Είναι αυτή η συμπεριφορά υπαλλήλων σύννομη ή παραβατική; Έχει δικαίωμα η Διοίκηση να τους εγκαλέσει ή ανεξέλεγκτα ο καθένας μπορεί να κάνει ότι του αρέσει σε ένα Δημόσιο Νοσοκομείο;

Αυτό όμως που υπερβαίνει και την πιο αχαλίνωτη φαντασία είναι η κατηγορία που απευθύνουν στη Διοίκηση για έκδοση διαταγής μείωσης του χαρτιού τουαλέτας. Η Διοίκηση ασχολείται με τις καλώς νοούμενες ανάγκες του προσωπικού, αλλά ουδέποτε η Διοίκηση ασχολήθηκε με τα υλικά αυτής της συγκεκριμένης ανάγκης. Τους προκαλώ να αποδείξουν το αντίθετο Είναι κάτι που ποτέ δεν έχει συμβεί.. Είναι απλά αποκύημα της φαντασίας των «αγωνιστών».

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι πούροι συνδικαλιστές και τιμητές των πάντων δεν έχουν βγάλει καμία ανακοίνωση για τα «δικά τους παιδιά» που έστειλα στον Εισαγγελέα επειδή συνελήφθησαν  να «αφαιρούν» αδικαιολόγητα χρήματα από τα ταμεία του Σωματείου Εργαζομένων. Είναι βλέπεις δικά τους παιδιά και φαίνεται δε μου το συγχωρούν. Για την πράξη τους αυτή καθαιρέθηκαν από τη Γενική Συνέλευση των εργαζομένων και διαγράφτηκαν και από μέλη του Σωματείου. Άκρα του τάφου σιωπή βασιλεύει στον κάμπο της ΠΟΕΔΗΝ. Το χαρτί υγείας είναι το θέμα. Έκαστος εφ ω ετάχθη.
 
Επειδή η αξιοπρέπεια του καθενός δε μπορεί να γίνεται βορά στους κάθε λογής πολιτικάντηδες απαιτώ να ανασκευάσουν το κατάπτυστο δελτίο που εξέδωσαν, το οποίο στοιχειοθετεί συκοφαντική δυσφήμιση. Σε αντίθετη περίπτωση επιφυλάσσομαι παντός νομίμου δικαιώματος μου.

Δρ. Θ. ΠΙΣΙΜΙΣΗΣ
Διοικητής ΠΓΝΠ

Δεν υπάρχουν σχόλια: