ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 16 Απριλίου 2018

Ήθελαν να κάνουν τον Τρούμαν να... φάει τα μούτρα του

Στο παρελθόν έχει υπονομευτεί με εκρηκτικά και γκρεμιστεί από το βάθρο του, έχει αποκολληθεί με τη χρήση σχοινιών και μόνον με τα χέρια σηκωτό που δεν τον έχουν  κάνει τον θεμελιωτή του ομώνυμου δόγματος, που κυριάρχησε στα χρόνια εμφυλίου στην Ελλάδα. 


Τώρα εγκαλείται και για τον εμφύλιο που έχει ανάψει και καίει στην Συρία. Αλλά ω του θαύματος παραμένει κραταιός και αγέρωχος, χειμώνα καλοκαίρι, έκει στο βάθρο του.

Μία αντιπολεμική προσπάθεια που εγέτο σήμερα από διαδηλωτές  κατέληξε άδοξα μετά από επέμβαση των ΜΑΤ, που λίγα ακόμη και θα "έστελναν" από ασφυξία λόγω χημικών τον μακαρίτη Τρούμαν και πάλι στον άλλο κόσμο!  

Κι εδώ που τα λέμε, και τι δεν έχει δει τόσα χρόνια, εκεί στην πλατεία που τον φιλοξενεί το ελληνικό κράτος! Και τι δεν έχει ακούσει, όλα τα πρωτότυπα πολιτικά μπινελίκια! Αφήστε που από την Δικτατορία και δώθε συνεχώς η βάση του... τρέμει. Μία φορά μάλιστα κατάφεραν με εκρηκτικά να τον κάνουν τον μακαρίτη να... φάει τα μούτρα του στα δάπεδο της πλατείας!

Κι απ' ότι φαίνεται, μία καλή σκέψη για να γλυτώσει από τον μπελά ο ίδιος που κάθε τόσο τον δένουν με σχοινιά λες και βρίσκεται στη χώρα του Γκιούλιβερ, αλλά  και οι διαδηλωτές που τον έχουν βάλει στο μάτι, καθώς τους προκαλεί με την παρουσία του,  θα ήταν να τον τοποθετήσουν στο Α΄ Νεκροταφείο, εκεί που όλοι μένουν αέναοι και σιωπηλοί...

Διότι να πάλι σήμερα,  σε συλλήψεις μετατράπηκαν οι δύο προσαγωγές των διαδηλωτών του αντιπολεμικού συλλαλητηρίου με αποτέλεσμα να παραπεμφθούν στον εισαγγελέα, ενώ οι άλλοι παρέμειναν, έξω από τη ΓΑΔΑ, ζητώντας την ελευθέρωσή τους. 

Αλλά που τέτοια τύχη. Ο Τρούμαν εκδικείται εξ αποστάσεως, αφού επικράτησε ένταση στο σημείο όπου βρίσκεται το άγαλμά του, με τις αστυνομικές δυνάμεις να κάνουν χρήση χημικών, όταν οι διαδηλωτές επιχείρησαν να τον γκρεμίσουν από το βάθρο του. Με κίνδυνο δηλαδή, να σπάσει και κανα πόδι!

Φοιτητές και μαθητές ζητούν να κλείσουν οι βάσεις του ΝΑΤΟ, και περισσότερους πόρους στην εκπαίδευση, αντί στο NATO. Μετά τη συγκέντρωση στα προπύλαια, πραγματοποιήθηκε πορεία προς την πρεσβεία των ΗΠΑ. Ζήτησαν, λένε οι πληροφορίες, από τον Τραμπ να τον πάρει τον Τρούμαν και να τον βάλει στο προαύλιο του Λευκού Οίκου! Πρόταση που την σκέφτεται ακόμη!

Στο πλαίσιο αυτό να και ο Δήμαρχος Πατρέων, βγάζει μια ανακοινωσάρα και εγκαλεί τον ΣΥΡΙΖΑ και τους ΑΝΕΛ που ρίχνουν πύραυλους στη Συρία, αλλά περιέργως ο Δήμαρχος δεν προέτρεψε τους διαδηλωτές χθες να ρίξουν κάποιο άγαλμα, έτσι για πλήρη συντονισμό με την Αθήνα. Φαίνεται πως όλοι οι... αγαλματισμένοι θα είναι του κόμματός του!

Προσέχτε τη φωτογραφία. Διαδηλωτές λένε πως θα κρεμίσουν τον Τρούμαν, αυτός τσαντισμένος τους ρωτάει: Πάλι με μένα ρε, τα βάλατε; Κι αυτοί... το γυρίζουν αλλά γκρέκα, στο... Γαϊτανάκι για να μην στεναχωρηθούν τα ΜΑΤ!

Αλλά τα ΜΑΤ έχουν άλλες απασχολήσεις. Καλούν τον ξαπλωμένο να σηκωθεί, αλλά αυτός τίποτα!

Και τον παππού να αποχωρήσει από το πολεμικό πεδίο. Άστα ρε παππού, αυτά είναι για μεγάλα παιδιά φαίνεται να τον ορμηνεύει ο σύντροφός του!

Και ξαφνικά γέμισαν τον τόπο με χημικά και κινδύνεψε να σκάσει ο Τρούμαν που δεν μπορούσε να φύγει από κεί καθώς τον είχαν δεμένο με τα σχοινιά οι διαδηλωτές!

Δεν υπάρχουν σχόλια: