ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 18 Απριλίου 2018

Έφυγε από κοντά μας ο σύν. Δημήτρης Καλπαξής



Από το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση σχετικά με το θάνατο του καθηγητή Δημ. Καλπαξή, ο οποίος κηδεύται σήμερα στην γενέτειρά του το χωριό Μούλκι Κορινθίας:
«Έφυγε από κοντά μας, μετά από πολύμηνη μάχη ο σύντροφος μας κι αφοσιωμένος πανεπιστημιακός δάσκαλος Δημήτρης Καλπαξής.

Ο Δημήτρης καταγόταν από το Μούλκι Κορινθίας. Είχε σπουδάσει Βιολογία και Χημεία κι έκανε το Διδακτορικό του στο Πανεπιστήμιο Πατρών, το οποίο υπηρέτησε με αυταπάρνηση, ως ακαδημαϊκός δάσκαλος και ερευνητής, επί σειρά δεκαετιών.
Υπήρξε εξαίρετος επιστήμονας, ιδιαίτερα αγαπητός στους φοιτητές του, με πολύ πλούσιο και αξιόλογο ερευνητικό έργο.
Πέρα από το εκπαιδευτικό και επιστημονικό έργο, πολύτιμη υπήρξε η προσφορά του Δημήτρη στην διοίκηση του Τμήματος Ιατρικής αλλά και του Πανεπιστημίου, το οποίο υπηρέτησε ως Αντιπρύτανης για την Έρευνα.
Σταθερά προσηλωμένος στις αρχές και τις αξίες της Αριστεράς, μέχρι το τέλος ακάματος αγωνιστής και αταλάντευτος υπερασπιστής του Δημόσιου Ακαδημαϊκού Πανεπιστημίου, ο Δημήτρης Καλπαξής θα ζει πάντα στις καρδιές μας.
Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην σύζυγό του Άννα, στις κόρες του Αγγελική και Έλσα καθώς και στις οικογένειές τους.
Καλό ταξίδι σύντροφε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: