ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 19 Απριλίου 2018

Η ομιλία του Υπ. Εσωτ. στο κοινό Συνέδριο ΕΝΠΕ ΚΕΔΕ

Ακούστε την χθεσινή ομιλία του υπουργού Εσωτερικών, Πάνου Σκουρλέτη στο πρώτο κοινό συνέδριο της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας και της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας με θέμα «Αυτοδιοικητική Διακυβέρνηση: Μεταρρύθμιση στη λειτουργία του κράτους–Τοπική και Περιφερειακή. 

Στην ομιλία του μεταξύ πολλών άλλων επισήμανε:
 
«Μίλησε ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ πριν από λίγο για ιστορική ευθύνη και πήγε να τη χρεώσει μόνο σε εμένα. Πρόεδρε δεν συμφωνώ. Η ιστορική ευθύνη είναι όλων μας, είναι της Κυβέρνησης είναι του υπουργού, είναι των δημάρχων, είναι της κοινωνίας, διότι πράγματι οι στιγμές απαιτούν να δείξουμε όλοι την ανάλογη ευθύνη και υπευθυνότητα. 

Την ιστορία δεν τη γράφουν μόνο οι προσωπικότητες, τη γράφουν και οι λαοί, τη γράφουν και τα κινήματα, τη γράφουν και οι πρωτοπορίες και στο τέλος επισφραγίζει αυτή την υπόθεση, ο ίδιος ο λαός. 

Στοχεύουμε λοιπόν στην ενδυνάμωση της Αυτοδιοίκησης στην ενδυνάμωση της δημοκρατίας, για να μπορέσουμε πράγματι να οδηγηθούμε σε μία νέα αποκεντρωμένη βάση, σε μια νέα αποκεντρωμένη οργάνωση του κράτους, έτσι ώστε να περάσουμε σε ένα επίπεδο μιας πραγματικά ισχυρής περιφερειακής και τοπικής διοίκησης».

Αξίζει τον κόπο να την παρακολουθείστε την συνέχεια στο βίντεο. Σήμερα δεύτερη ημέρα του συνεδρίου, οι εργασίες συνεχίστηκαν και  ολοκληρώθηκαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: