ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 20 Απριλίου 2018

Τσακαλώτος: «Οι συναντήσεις έγιναν σε καλό κλίμα»

Ολοκληρώθηκαν οι προγραμματισμένες για την Παρασκευή επαφές του υπουργού Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτου με Ευρωπαίους αξιωματούχους στην έδρα του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου.


Ο κ. Τσακαλώτος συναντήθηκε με το Γάλλο Επίτροπο Οικονομικών Υποθέσεων, Πιερ Μοσκοβισί, αργότερα με τον πρόεδρο του Eurogroup Μάριο Σεντένο, ενώ ακολούθησε συνάντηση με το Γάλλο υπουργό Οικονομικών Μπρούνο Λε Μερ και με τον πρόεδρο της ΕΚΤ, Μάριο Ντράγκι.

«Οι συναντήσεις έγιναν σε καλό κλίμα», ανέφεραν πηγές του υπουργείου Οικονομικών, οι οποίες, όμως, δεν αναφέρθηκαν συγκεκριμένα στο περιεχόμενό τους.

Πριν λίγο ολοκληρώθηκε η παρουσίαση που έκανε ο Έλληνας υπουργός Οικονομικών σε θεσμικούς επενδυτές και τραπεζίτες στα πλαίσια ημερίδας που διοργάνωσε η JP Morgan, όπου ανέλυσε τις προοπτικές της ελληνικής οικονομίας.

Για το Σάββατο ο κ. Τσακαλώτος έχει προγραμματισμένες επαφές με την διοίκηση του Ταμείου, όπου θα συναντήσει την Κριστίν Λαγκάρντ και τον Πολ Τόμσεν αντίστοιχα.

Τα «διαρθρωτικά μέτρα για την πρόσβαση στον λιγνίτη»

Παράλληλα ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γιώργος Σταθάκης, μιλώντας για το νομοσχέδιο με τα «Διαρθρωτικά μέτρα για την πρόσβαση στον λιγνίτη και το περαιτέρω άνοιγμα της χονδρεμπορικής αγοράς ηλεκτρισμού» δήλωσε ότι η κυβέρνηση, μέσα από συστηματική και σκληρή διαπραγμάτευση, ανέτρεψε τους δραματικούς σχεδιασμούς και τις δεσμεύσεις που είχαν αναλάβει για τη ΔΕΗ, διαδοχικά προηγούμενες κυβερνήσεις.

Ο υπουργός ανέφερε ότι αποτελεί θράσος η στάση της ΝΔ, σημειώνοντας ότι η σημερινή κυβέρνηση ανέτρεψε, προς όφελος του δημοσίου συμφέροντος, τις τρεις βασικές ιδιωτικοποιήσεις που προωθούσε η κυβέρνηση Σαμαρά. 

«Φέρνουμε την τρίτη κατά σειρά επιτυχημένη κύρωση στις ιδιωτικοποιήσεις στον ενεργειακό τομέα. Δεν θα ζητήσουμε, ασφαλώς, συγνώμη από τη ΝΔ και τον κ. Σαμαρά γιατί ακυρώσαμε τα σχέδιά τους. Γι' αυτό, άλλωστε, μας εμπιστεύτηκε ο ελληνικός λαός και την πρώτη και τη δεύτερη και θα μας εμπιστευτεί και την τρίτη φορά» τόνισε ο κ. Σταθάκης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Έτσι οδηγήθηκε η ΔΕΗ από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο στην αποεπένδυση

Δεν υπάρχουν σχόλια: