ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 19 Απριλίου 2018

"Η Ιατρική στο εδώλιο", θέμα ομιλίας στο Ρέθυμνο


Η Ένωση νοσοκομειακών γιατρών Ρεθύμνου σε συνεργασία με το Ιατρικό Σύλλογο ​και το Ιατρείο Κοινωνικής Αλληλεγγύης διοργανώνει ανοικτή ενημερωτική εκδήλωση την Παρασκευή 20 Απρίλη στις 8 μμ στο Εργατικό κέντρο με θέμα: "Η Ιατρική στο εδώλιο".


Με αφορμή την πρόσφατη άδικη καταδίκη της παιδιάτρου του νοσοκομείου που στην λογική του εξιλαστήριου θύματος θυσίασε έναν ακόμη άνθρωπο στο βωμό της ανθρωποφάγας κοινής γνώμης, είναι ώρα να δείξουμε και ποια είναι η κοινή γνώμη του Ρεθύμνου για την σύγχρονη παιδιατρική φροντίδα που παρέχεται στο νοσοκομείο και έχει αναθρέψει ολόκληρη γενιά Ρεθεμνιωτών.
Ευχαριστούμε τους Ρεθεμνιώτες που για ακόμη μια φορά στέκονται δίπλα μας στηρίζοντας το μοναδικό νοσηλευτικό καταφύγιο του νομού μας. 

Μιλάμε ανοικτά για τα γεγονότα, ενημερώνουμε,μοιραζόμαστε τις ανησυχίες μας μαζί σας, εξηγούμε τι σημαίνει για τον άρρωστο αμυντική ιατρική.


Ένωση γιατρών ΕΣΥ Ρεθύμνου
 

18 Απρίλη 2018

Δεν υπάρχουν σχόλια: