ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Σάββατο 19 Μαΐου 2018

Θύμα στον Μολώχ της ανάγκης για το μεροκάματο

Φωτογραφία αρχείου.
Ένας 38χρονος πατέρας δύο παιδιών, από την Μητόπολη Αχαΐας, έπεσε θύμα στον Μολώχ της ανάγκης για το μεροκάματο στην ΒΙΠΕ Πάτρας. Την ώρα της εργασίας του σε εργοστάσιο  ανακύκλωσης ελαστικών έχασε την ζωή του από πτώση. Πρόκειται για εργατικό ατύχημα, με θύμα τον Κώστα Κόλλια για το θάνατο του οποίου ευθύνες ζητούν το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Πάτρας και ο Σύλλογος Ιδιωτικών Υπαλλήλων «Η ΕΝΩΣΗ».



Από  αστυνομικούς του  Τμήματος Δυτικής Αχαΐας συνελήφθη 40χρονος υπεύθυνος βάρδιας του εργοστασίου, ενώ αναζητείται ο ιδιοκτήτης του. Προανάκριση για την εξακρίβωση των ακριβών αιτιών και συνθηκών πρόκλησης του ατυχήματος, διενεργειται από το Αστυνομικό Τμήμα Κάτω Αχαΐας.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου  Πάτρας ζητάται να διερευνηθούν τα αίτια του εργατικού ατυχήματος που συνέβη εις βάρος της ζωής του 38χρονου Κώστα Κόλλια.

«Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Πάτρας εκφράζει την βαθιά του λύπη για τον άδικο και πρόωρο χαμό του Κώστα Κόλλια από την Μητόπολη Αχαΐας, ύστερα από εργατικό ατύχημα στην Βιομηχανική Ζώνη Πάτρας.  Άλλος ένας άνθρωπος, οικογενειάρχης και πατέρας δύο παιδιών χάθηκε σήμερα εν ώρα εργασίας. Ζητάμε να διερευνηθούν τα αίτια και να αποδοθούν ευθύνες όπου αναλογούν.
Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Πάτρας εκφράζει τα συλληπητήρια του στην οικογένεια και στους οικείους του συνάδελφου εργαζόμενου» αναφέρει η ανακοίνωση του ΕΚΠ.


Ο Σύλλογος Ιδιωτικών Υπαλλήλων «Η ΕΝΩΣΗ»


«Ένας 38χρονος συμπολίτης μας, εργαζόμενος σε εργοστάσιο ανακύκλωσης ελαστικών στη ΒΙ.ΠΕ Πατρών, έχασε πριν από λίγο τη ζωή του από πτώση, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες. Τα αιτία του εργατικού δυστυχήματος ερευνώνται από το Αστυνομικό Τμήμα Κάτω Αχαΐας.


Είναι επιτακτική ανάγκη να αυξηθούν οι έλεγχοι των τεχνικών και υγειονομικών επιθεωρητών του ΣΕΠΕ, στην παραμελημένη και ανέλεγκτη βιομηχανική ζώνη της περιοχής μας. 

Απαιτείται η άμεση διερεύνηση των αιτίων του θανάτου του 38χρονου συναδέλφου μας και η απόδοση ευθυνών σε κάθε υπεύθυνο.

Ο Σύλλογος Ιδιωτικών Υπαλλήλων «Η ΕΝΩΣΗ», πολλάκις έχει ζητήσει από την Επιθεώρηση Εργασίας Πάτρας και τις αστυνομικές αρχές την πραγματοποίηση ελέγχων σε δεκάδες εταιρείες που δραστηριοποιούνται στο εργοστασιακό σύμπλεγμα της ΒΙ.ΠΕ.

Η δημοσιοποίηση των αποτελεσμάτων αυτών των ελέγχων, θεωρούμε ότι -ιδιαίτερα αυτή τη στιγμή - έχει ιδιαίτερη αξία...

Ζωή στην οικογένεια του άτυχου συναδέλφου μας».


Δεν υπάρχουν σχόλια: