ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 6 Ιουλίου 2016

15 Ιουλίου επιτέλους εγκαινιάζεται το νοσοκομείο Θήρας


Γενικό Νοσοκομείο Θήρας, το οποίο επί πολλά χρόνια ενώ ήταν εξοπλισμένο με τα απαραίτητα μηχανήματα δεν λειτουργούσε καθώς ιδιωτικά συμφέροντα πίεζαν για να διατηρήσουν την πελατεία τους, εις βάρος των Κυκλάδων!

Επί υπουργίας  Άδωνι Γεωργιάδη, αντιπροέδρου σήμερα της ΝΔ, τα μηχανήματα είχαν αποθηκευθεί σε κασόνια και ήσαν έτοιμα για «σκότωμα» στο παζάρι των αρπαχτικών!


 «Το Γενικό Νοσοκομείο Θήρας έχει ικανοποιητικό αριθμό εργαζομένων ώστε να ξεκινήσει να λειτουργεί αξιοπρεπώς» δήλωσε σήμερα ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας  Παύλος Πολάκης, από τη Σαντορίνη, μετά την επίσκεψή του στις εγκαταστάσεις του νέου νοσοκομείου. Σύμφωνα με το πρόγραμμα, την Παρασκευή 15 Ιουλίου θα το εγκαινιάσει ο πρωθυπουργός και από Δευτέρα 18 του ιδίου μηνός να τεθεί σε λειτουργία. 

Ο Παύλος Πολάκης συνοδευόταν από την διοικήτρια της 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας (ΥΠΕ) Όλγα Ιορδανίδου, τον πρόεδρο του Δ.Σ. της Ανώνυμης Εταιρείας Μονάδων Υγείας (ΑΕΜΥ) Μιχάλη Σταύρου και την καθηγήτρια Αναισθησιολογίας της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ και διευθύντρια της Β’ Πανεπιστημιακής Κλινικής Αναισθησιολογίας του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου «ΑΤΤΙΚΟΝ» Ελένη Κωστοπαναγιώτου, η οποία θα έχει υπό την ευθύνη της τη λειτουργία του αναισθησιολογικού τμήματος και μαζί με την τους συνεργάτες της θα αναλάβει την αρχική οργάνωσή του.

Το νέο Γενικό Νοσοκομείο Θήρας (ΓΝΘ)  επισκέφθηκε την Τρίτη 5 Ιουλίου 2016, ο αν. υπουργός Υγείας, συνοδευόμενος από τους παραπάνω παράγοντες του υγειονομικού χώρου. Σκοπός του αν. Υπουργού ήταν να επιθεωρήσει τις υποδομές του νοσοκομείου και  να προετοιμάσει το έδαφος για τον εγκαινιασμό της λειτουργίας του, από τον Πρωθυπουργό Αλ. Τσίπρα κατά την επίσκεψη του στο νησί στις 15 Ιουλίου.

Ο Π. Πολάκης είχε επαφές με το προσωπικό του νοσοκομείου Θήρας, το οποίο αποτελείται από 22 ιατρούς διαφόρων ειδικοτήτων, 56 νοσηλευτές, καθώς και 59 άτομα διοικητικό, τεχνικό και λοιπό προσωπικό, ενώ εκκρεμεί επαπροκήρυξη για επιπλέον ενίσχυσή του με 48 θέσεις προσωπικού. Τέλος, ο αναπληρωτής υπουργός είχε συνάντηση με φορείς του νησιού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Γενικό Νοσοκομείο Θήρας, επί πολλά χρόνια ενώ ήταν εξοπλισμένο με τα απαραίτητα μηχανήματα δεν λειτουργούσε, καθώς ιδιωτικά συμφέροντα πίεζαν για να διατηρήσουν την πελατεία τους, εις βάρος των Κυκλάδων! 

Επί υπουργίας δε του Άδωνι Γεωργιάδη, αντιπροέδρου σήμερα της ΝΔ, τα μηχανήματα αυτά είχαν αποθηκευθεί σε κασόνια και ήσαν έτοιμα για «σκότωμα» στο παζάρι των αρπαχτικών.

Με την αναγγελία της είδησης επικείμενης λειτουργίας του Νοσοκομείου, ο πρ.Υπ. Υγείας έβγαζε... φωτιές από το στόμα του κατά της... ανίκανης κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ!  

Οι επιπλέον θέσεις που δεν έχουν ήδη καλυφθεί και αναμένεται να καλυφθούν, είναι οι παρακάτω:

Α) ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
– Γενικός Ιατρός σε θέση Δ/ντή ΤΕΠ 1
– Ιατρός Παθολογίας σε θέση Δ/ντή Παθολογικού Τομέα 1
– Ιατρός Γενικής Χειρουργικής σε θέση Δ/ντή Χειρουργικού Τομέα 1
– Ιατρός Νεφρολογίας σε θέση Δ/ντή Μονάδας Τεχνητού Νεφρού 1
– Ιατρός Καρδιολογίας σε θέση Δ/ντή Μονάδας Εμφραγμάτων 1
– Ιατρός Μικροβιολογίας σε θέση Δ/ντή Μικροβιολογικού τμήματος 1
– Ιατρός Ακτινολογίας σε θέση Δ/ντή Ακτινολογικού 1


Β) ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ
– Γενικός Ιατρός 3
– Παθολόγος 3
– Καρδιολόγος Παθολογικού 2
– Καρδιολόγος Μονάδας Εμφραγμάτων 1
– Παιδίατρος 2
– Πνευμονολόγος 1
– Νευρολόγος 1
– Ενδοκρινολόγος / Διαβητολόγος 1
– Δερματολόγος 1
– Ψυχίατρος 1
– Ρευματολόγος 1
– Γαστρεντερολόγος 1
– Ουρολόγος 1
– ΩΡΛ 1
– Αναισθησιολόγος 3
– Αιματολόγος 1
– Κυτταρολόγος 1
– Παθολογοανατόμος 1
– Νεφρολόγος 1


Γ) ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ-ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
– Υποδιευθυντής Οικονομικών Υπηρεσιών – ΠΕ Οικονομικού 1
– Υποδιευθυντής Τεχνικής Υπηρεσίας – ΠΕ Μηχανολόγος ή Ηλεκτρολόγος Μηχανικός 1


Δ) ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΛΟΙΠΩΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΩΝ
– ΔΕ Hλεκτρολόγοι 2
– ΥΕ Καθαρίστριες 7
– ΥΕ Λατζέρηδες 2
– ΤΕ Τεχνολόγος Ιατρικών Απεικονίσεων 1


Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλλουν την αίτησή τους στην Α.Ε.Μ.Υ. Α.Ε. στο χρονικό διάστημα από 04/07/2016 έως και 13/07/2016, ώρα 14.00.

Το πλήρες κείμενο της πρόσκλησης μπορείτε να το πληροφορηθείτε ΕΔΩ


Δεν υπάρχουν σχόλια: