ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 15 Ιουλίου 2016

Στο νησί των ανέμων πετρέλαιο θα κινεί το Νοσοκομείο!

Με τον δήμαρχο Θήρας, Αναστάσιο-Νίκο Ζώρζο και τους δημοτικούς συμβούλους, συναντήθηκε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, λίγο πριν την έναρξη της εκδήλωσης για τα εγκαίνια του Γενικού Νοσοκομείου Θήρας (φωτογραφία).


«Ενεργοβόρο στη Σαντορίνη δεν επιτρέπεται» παρατήρησε ο Αλ. Τσίπρας και κατάπιε όλους τους οικτιρμούς, στους οποίους θα ήθελε, σε άλλη περίπτωση να ξεσπάσει, για να ηρεμήσει!


Στο νησί των ανέμων, όπου ανεμοδέρνεται από όλες τις πλευρές, σαν πιάσει άνεμος που δεν λέει να σταματήσει, η ενέργεια που παράγεται δεν είναι Αιολικού τύπου. Εν έτει 2016, παραμένει θερμική με  κατανάλωση του ακριβού πετρελαιοειδούς καυσίμου. Πρόκειται για ενέργεια που παράγεται στον Μονόλιθο, όπου αφής στιγμής στήθηκε το θερμικό εργοστάσιο, λόγω του πολλών ντεσιμπέλ θορύβου και της μεγάλης χημικής ρύπανσης που προκαλεί, η τουριστική μονάδα απέναντί του και κάποιες άλλες  δραστηριότητες εγκαταλήφθηκαν από τους ιδιοκτήτες τους.

Υπό αυτά τα δεδομένα προκάλεσε αίσθηση στον Αλέξη Τσίπρα η πληροφορία, πως κινητήριος δύναμη του υπερσύγχρονου Νοσοκομείου Σαντορίνης δεν είναι ο άνεμος!

Με τον δήμαρχο Θήρας, Αναστάσιο-Νίκο Ζώρζο και τους δημοτικούς συμβούλους, που συναντήθηκε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, λίγο πριν την έναρξη της εκδήλωσης για τα εγκαίνια του Γενικού Νοσοκομείου Θήρας, το πληροφορήθηκε και μόνον που δεν ξεροκατάπιε τη γλώσσα του!

Κατά τον σύντομο διάλογο μπροστά στις κάμερες, του επισημάνθηκε ότι η κατασκευή του νοσοκομείου έχει ολοκληρωθεί από το 2011, ότι η κατασκευή και η διάταξη του είναι εξαιρετική και πως ένα μόνον είναι το πρόβλημα του. Είναι ενεργοβόρο. «Ενεργοβόρο στη Σαντορίνη δεν επιτρέπεται» παρατήρησε ο Αλ. Τσίπρας και κατάπιε όλους τους οικτιρμούς, στους οποίους θα ήθελε, σε άλλη περίπτωση να ξεσπάσει, για να ηρεμήσει!

Σημείωσε όμως τη σημασία της μονάδας τεχνητού νεφρού στο νοσοκομείο, αφού εκτός από τους κατοίκους των Κυκλάδων που θα μπορούν να εξυπηρετηθούν, μπορεί να λειτουργήσει και για τον τουρισμό, με δεδομένο ότι άνθρωποι με αυτό το πρόβλημα υγείας θα έχουν τη δυνατότητα να επισκεφθούν το νησί. Και να σκεφθεί κανείς πως το 2015, ο Τουρισμός στην Σαντορίνη γνώρισε τόσοι άνθισει, που έφθασε τα 3 εκατομμ. αφίξεις! Και το ακόμη πιο σπουδαίο! Λόγω κατάληψης των οικημάτων από τουριστικές δραστηριότητες που συνεπάγονται, παρουσιάζεται από πέρυσι έντονη έλλειψει ενοικιαζόμενων δωματίων!

Στη συνάντηση και την επίσκεψη στη Σαντορίνη τον πρωθυπουργό συνοδεύουν, μεταξύ άλλων, η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη, ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης και οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Ν. Μανιός και Ν. Συρμαλένιος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: