ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2016

Δείτε το βίντεο που ξεσκέπασε το βιασμό της Βλυχάδας

Τα μηχανήματα εργάστηκαν πυρετωδώς για να καλύψουν τα ίχνη και να έχει βάσει ο σχυρισμός ότι δεν συνέβη τίποτε στην Βλυχάδα! Όμως κάτω από αυτό που βλέπεται ένα ολόκληρο υπόσκαφο ξενοδοχείο για κροίσους «κοιμάται», αξίας χιλιάδων ευρώ. Έτσι εύκολα ποιος τα... εγκαταλείπει; Κάτω από αυτή τη γη μία βιντεομηχανή αποκαλύπτει την έκταση του βιασμού που υπέστη η θηραϊκή γη!




Οκτώ λεπτά λήψη με απλή βιντεομηχανή αποκαλύπτουν την αυθαιρεσία που υπέστη η περιοχή από την βάνδαλη κατασκευή!







 ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ - ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ.




Παράνομων εργασιών συνέχεια.
΄Ενα βίντεο ντοκουμέντο, που διαψεύδει τους ισχυρισμούς ότι πρόκειται περί κατασκευής υδατοδεξαμενής, το υπόσκαφο ξενοδοχείο για κροίσους, που κατασκευάζετο  στην Βλυχάδα της Σαντορίνης, 20 βήματα από το χείλος του γκρεμού με την άσπα, φέρνει στη δημοσιότητα το Istolgio G. Mosxou.

Οκτώ λεπτά λήψη με απλή βιντεομηχανή αποκαλύπτουν την αυθαιρεσία που υπέστη η περιοχή από την βάνδαλη κατασκευή!

Πρόκειται για το βίντεο -καταλύτη, που έδωσε το τελικό χτύπημα  στην ασέβεια κατά του θηραϊκού τοπίου, το οποίο με σχετικό νόμο του 2012 επιβάλλει οικοδομικές εργασίες, σε απόσταση τουλάχιστοπν 150 μ. από το χείλος του γκρεμού.

Αυτά αν και ο δημάρχος Θήρας και το Δημοτικό Συμβούλιο είχουν την αρχική άποψη να  απαγορευτεί η δόμηση τουλάχιστον στα 200 μ., ενώ τώρα ζητούν την πλήρη απαγόρευση οικοδμικών εργσιών για να προστατευτεή η περιοχή που παραμένει παρθένα.

Ακόμη, κατά το πρόσφατο Οινολογικό Συνέδριο στη Θήρα ο Δήμαρχος τάχθηκε με την άποψη να κηρυχθεί η Σαντορίνη από το Υπουργείο, κορεσμένος τουριστικός τόπος και ο υπ. Βαγγ. Αποστόλου πρότεινε να υπαχθεί στις καλλιεργούμενες γαίες, καθότι κινδυνεύει να αλλοιωθεί ο χαρακτήρας της  παγκοσμίου φήμης αμπελοκαλλιέργειάς της!  

Το ντοκουμέντο ανάκλησης της αδείας.


Για τις ψευδολογίες και την πρακτική  καταπάτησης νόμων, α λα El Dorato, όπως έγινε γνωστό έχουν επιληφθεί οι αρμόδιες υπηρεσίες και επιβάλει ανάκληση αδείας στην εταιρεία «Αθηναίων Γη» που σύμφωνα με τα έγγραφά της φέρεται ως ιδιοκτήτρια του οικοπέδου και έχουσα παραβιάσει την άδεια εργασιών, αφού αυτές εκτελέστηκαν σε άλλη τοποθεσία από αυτή που αναγράφεται .

Η εξόρυξη θηραϊκής γης, η διαταραχή της συνοχής του εδάφους, η παραπλάνηση δημόσιας αρχής κ.ά. είναι μερικές από τις ανοικτές υποθέσεις  γιαυτή την κατασκευή, καθώς κολόνες μπετό και σήραγγες ύψους τουλάχιστον 6 μ. έχουν κατασκευαστεί υπό την γη. Κι αυτά πέραν του ότι στο μέρος προς την Καλντέρα η άσπα έχει αδυνατίσει για να βγάλει μπαλκόνι ο κατασκευαστής, ενώ τρύπες έχουν κάνει την εμφάνισή τους.

Μπροστά στην κατακραυγή ενεργών πολιτών της Θήρας και την ενεργοποίηση βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ προς το Υπουργείο, μηχανήματα της εταιρείας, την π. εβδομάδα έσπευσαν να αποτελειώσουν την κατάχωση του ξυλότυπου και του μπετόν, από το οποίο αποτελείται το οικοδόμημα.

Έτσι τσιμέντα, καρότσια, οικοδομική ξυλεία, τούβλα, μπετόβεργες και ένα σωρό άλλα εξαρτήματα της κατασκευής, είναι θαμμένα υπό την θηραϊκή γη, και αναμένουν να εφησυχάσουν οι δραστηριοποιούμενοι, ώστε σε κάποιες μέρες του χειμώνα, που η περιοχή ερημώνει, καθ' ότι είναι το τελευταίο ανοικοδόμητο τμήμα της Σαντορίνης, με την ομορφιά των πετρωμάτων ηλικίας πάνω από τρεισήμισι χιλιάδες χρόνια, να επανεκκινήσουν τις παράνομες εργασίες τους.

Το ερώτημα είναι σε περίπτωση που έρθουν βροχές του χειμώνα, τι θα γίνει όταν τα νερά περάσουν από την διαταραχθείσα γη κια λιμνάσουν στα 10 μ. βάθος της κατασκευής υπό την γη, που στο σημείο αυτό δεν έχουν γίνει υποστηριχτικές εργασίες. Θα καταρρεύσει η γης και μαζί της η άσπα στο μέρος προς την Καλντέρα; Κια τι πρέπει να γίνει;

Από πληροφορίες μαθαίνουμε ότι η εταιρεία προσανατολίζεται σε ένσταση, καθώς εργάτες της, όταν έπρεπε δεν έχουν συλληφθεί αφού  η κατασκευή συνεπικουρείτο από διεφθαρμένο υπάλληλο.

Τελικά ποιος πρέπει να υποχρεωθεί αποκατάσταση του τοπίου;

Καρέ - καρέ η αυθαιρεσία, όπως κατεγράφη από τον φακό.


    To τοπίο αποκαταστάθηκε, φαινομενικά, γιατί κάποια σημεία δεν το επιβεβαιώνουν. Οι αρμόδιοι θα το διαπιστώσουν όταν προσέλθουν για έλεγχο.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:
  

Δεν υπάρχουν σχόλια: