ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2016

Οι βιαστές της Βλυχάδας δεν είναι μόνον ένας!



Υπόσκαφο με έξοδο μπροστά στην παραλία της Βλυχάδας.



Φαίνεται ότι υπάρχουν και άλλα παράνομα κτίρια στη Βλυχάδα! Ανάμεσα στο Θερος και στο Ακρωτήρι - Δείτε φωτογραφίες



Και περίφραξη!
Αλιεύω από την ιστοσελίδα των ενεργών πολιτών Θήρας (Save Vlyhada Σώστε τη Βλυχάδα) το παρακάτω  κείμενο και αναπαραγάγω τις εικόνες από την ηφαιστειακή άσπα που νέος βιασμός χρυσοθήρα  την κτύπησε λίγο παρακάτω από την Βλυχάδα. 


Κύριε Υπουργέ, κύριοι βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ Κυκλάδων ενεργοποιηθείτε. Ποιος κύριος  είναι αυτός που θεωρεί εαυτόν άνω του νόμου. Αρπάχτε τον από το γιακά. Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, τουλάχιστον στα σημεία περί ηθικής διαφέρει από την προηγούμενη των Σαμαρο-Βενιζέλων.

Ε-ΝΕΡ-ΓΟ-ΠΟΙ-Η-ΘΕΙ-ΤΕ.


«Φαίνεται ότι υπάρχουν και άλλα παράνομα κτίρια στη Βλυχάδα! Ανάμεσα στο Θερος και στο Ακρωτήρι (τις φωτό μας έστειλε αναγνώστρια της σελίδας).

More illegal constructions in Vlyhada. This is between Theros Beach Bar and Akrotiri Archaeological Site (photos sent by a page follower)».


Τα παραπάνω αναγράφονται, με την συμβολή αναγνώστη, στη σελίδα F/B των Ενεργών Πολιτών Θήρας.





 ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΒΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΧΡΥΣΟΚΑΝΘΑΡΟΙ ΤΗΣ ΘΗΡΑΣ






Δεν υπάρχουν σχόλια: