ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016

Οι εφημερίδες το 'χουν τούμπανο κι η ΛΑΕ κρυφό καμάρι!


Το σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας "ΚΟΣΜΟΣ".


Διαστάσεις παίρνει η πορνογραφική ανάρτηση του υποψηφίου του κόμματος Λαφαζάνη στην  Αχαΐα, την οποία αρνείται να καταδικάσει το κόμμα στην Πάτρα…

«Οι… εφημερίδες το έχουν τούμπανο και αυτοί κρυφό καμάρι»! Κάπως έτσι μπορεί να χαρακτηριστεί η στάση του κόμματος Λαφαζάνη στην Πάτρα, που βρίσκεται σε κατάσταση επιμόνου αδημονίας, αλλά αρνούμενο να προβεί στα αυτονόητο!
Και ως φυσικό κι επόμενο, διαστάσεις πήρε το θέμα της ανάρτησης  στο Istologio G. Mosxou, που σχετίζεται με την πορνογραφική ανάρτηση  του πολιτευτή της ΛΑΕ Αχαΐας Παύλου Τσεκούρα, την «κάλυψη» που δίδει  ο εκπρόσωπος τύπου αυτού του κόμματος, Πάνος Χριστοδούλου, ειδικευόμενος γιατρός σε νοσοκομείο στην Πάτρα, από την στιγμή που ο δεύτερος μιλά για στοχοποίηση και δεν καταδικάζει  όχι μόνον την αθλιότατη ανάρτηση, την οποία άλλος  από την ΛΑΕ την θεωρεί «πολιτική σάτιρα χωρίς ταμπού»(!), αλλά και από το γεγονός της  συμμετοχής του ιδίου, στα όσα ανοίκεια  έλαβαν χώρα προς του ομιλητή του ΕΚΠ στις 4 Φεβρουαρίου.
Ήδη η εφημερίδα «Πελοπόννησος» αναφέρθηκε χθες στο θέμα, δίνοντάς του έμφαση υπό τον τίτλο «Μαζί στα “μπλοκ”, αρπάχτηκαν στα… blog», προκαλώντας ποικίλες αντιδράσεις, καθώς στην προσπάθειά της να παρουσιάσει το ρεπορτάζ, που πήγαζε από την ανάρτηση του Istologiοu και από το ανέβασμά του στο fb, γράφει για… ακουστική και οπτική γειτνίαση μπλογκ της ΛΑΕ και του ΣΥΡΙΖΑ, κάτι που δεν στέκει αφού μπέρδεψε προφανώς το μπλογκ του Συντονιστικού των Σωματείων με αυτό της ΛΑΕ, που γειτνίαζε και αμφότερα βρίσκονταν προ του ΕΚΠ.
Επίσης το άρθρο της εφημερίδας «Πελοπόννησος» αναφέρονταν και σε κάποια κυρία υποψήφια της ΛΑΕ Αχαΐας, η οποία με ανάρτησή της έκανε επίδειξης αναίδειας  υπό την ονομασία ονομασία Dimitra Siali.
Το… σκηνικό της… πορνογραφικής παρουσίας ήρθε να συμπληρώσει σήμερα, αναγάγοντάς στο σε ολοσέλιδο αφιέρωμα, η εβδομαδιαία εφημερίδα «Κόσμος» της Πάτρας, γνωστή για την προτίμησή της σε… γαργαλιστικά θέματα, όπου βάζει δίπλα-δίπλα τη φωτογραφία με το προεδρείο της ΛΑΕ (Σωτήρης, Χριστοδούλου, Στρατούλης) με αυτήν της πορνογραφικής ανάρτησης, που υπερασπίζεται ο εκπρόσωπος τύπου του κόμματος Λαφαζάνη.
Παράλληλα, πλέον των παραπάνω, αλγεινή εντύπωση προκαλεί η επίσημη στάση του κόμματος στην Αχαΐα, που αρνείται να τοποθετηθεί δημοσίως για το ζήτημα της πορνογραφικής ανάρτησης του υποψηφίου της, που χάριν κυνικής παιδειάς παρουσιάζει γυμνόν τον υπουργό Γιάννη Δραγασάκη υπό την λεζάντα «Ο Δραγασάκης μεταμφιεσμένος σε “οικουμενική πεταλούδα” για τις ανάγκες μίας διαφήμισης του ΤΑΙΠΕΔ». 
Και ο υποψήφιος της ΛΑΕ, συμπληρώνει εμφατικά:
«Το σχόλιο μου άρεσε πολύ και είναι του Εden Abbezen»!   
  
Το χθεσινό δημοσίευμα της ημερησίας εφημερίδας "ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ:

Δεν υπάρχουν σχόλια: